Terapeut Oslo

Tale Kristine Skeidsvoll

Faglig bakgrunn


Norsk Gestaltinstitutt er en privat høyskole med offentlig godkjent eksamensrett (NOKUT). 

I tillegg til gestaltterapi har jeg cand.mag. grad i sosialantropologi fra Universitetet i Oslo og fjernsynsregi fra Høyskolen på Lillehammer. De siste 27 årene har jeg jobbet som regissør for dokumentarprogrammer og kombinerer fremdeles gestaltterapi med filmarbeid.
Jeg har vært med på å lage: ”Et Lite Stykke Thailand”, ”Hvem tror du at du er?”, ”Tangerudbakken Borettslag” og ”Team Ingebrigtsen” for å nevne noen.

Jeg snakker nesten like godt engelsk som norsk, og vi kan godt snakke engelsk om du foretrekker det. 

Jeg er medlem av Norsk Gestaltterapeut Forening og er forpliktet til å følge foreningens etiske retningslinjer og regler for personvern. 


Profesjonell faglig oppdatering (konferanser, kurs og workshops):

  • EAGT Gestalt Conference in Budapest, deltager 19.-22. september 2019
  • The Evolution of Subjectivity, med dr. Ruella Frank i Edinburgh, 16.-18. november 2018
  • Malcom Parlett. Teoretisk og praktisk gruppe. 2019-2020
  • Vivat, Førstehjelp ved selvmordsfare, 2020

Personlig bakgrunn


Som regissør er jeg i kontakt med alle slags mennesker - mange av dem i krevende livssituasjoner. Gjennom nesten 30 års arbeid med film har jeg jevnlig fått tilbakemelding fra medvirkende at samtalene våre har hatt en positiv innvirkning på deres liv. Denne delen av film arbeidet har også blitt stadig viktigere for meg personlig og har gjort meg nysgjerrig på terapi.

For ti år siden adopterte vi en gutt på nesten seks år fra Chile. Han hadde en røff start i Norge med mye vonde minner som skulle bearbeides. For meg var denne prosessen både krevende og helt magisk.
Endringene i gutten min over disse årene har gitt meg en stor tiltro til menneskers evne til vekst og forandring. Jeg lærte så mye av han og fikk lyst til å forstå mer av hvordan vi mennesker forandrer oss.  
Derfor valgte jeg videreutdanne meg til terapeut. 

Dette nettstedet benytter informasjonskapsler (cookies). Hvis du ikke vil akseptere vår bruk av cookies så kan du endre innstillingene i nettleseren din.